Thuis

HongKong Amgen Biopharm CO.,LTD Kwaliteitscontrole

Dank voor uw goede kwaliteitsproduct en uitstekende dienst, zullen wij opnieuw terugkomen!

—— Stephanie van Frankrijk

De levering spoedig, wordt het pakket, en de tweede keer verzegeld opdracht te geven tot, zoals altijd! Opnieuw tot na een paar weken, een samenwerking op lange termijn zijn opdracht geven!

—— Belinda Raman

Angtropin en Nuptropin zijn beste rhGH 191aa die ik nooit voordien heb gebruikt, controleerde ik op Google en vond soorten van positieve overzichten verlaten op vele geschiktheid en bodybuilding forums.

—— Misser. Valerie Bradley

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Onze filosofie is eenvoudig: DE KWALITEIT IS ALLES.

 

1. Alvorens te produceren, worden Alle fysieke materialen huidig in onze verpakking gemaakt in een GMP volgzaam laboratorium.

2. Tijdens het Produceren, bezitten wij gemachtigde reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren.

3. En na afwerkingsproductie, worden de producten allen getest voor zuiverheid door HPLC en analyse lidstaten-UPLC.

4. Ongeveer wordt de Opslag, de producten opgeslagen in een beheerst en gecontroleerd temperatuur systeem.

5. Alle producten worden ingepakt met Aluminiumfolie en bel in een karton om ervoor te zorgen dat er een nul percentenkans van buitenlandse organismen die de steriele flesjes ingaan tijdens het het verschepen procédé is.

De kwaliteitsproducten en de uitzonderlijke dienst zijn zeer belangrijk voor ons, en wij werken hard om waarde aan onze klanten te brengen.

Contactgegevens
HongKong Amgen Biopharm CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Johnny Lee

Tel.: 86-13179313916

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)