Thuis ProductenRecombinant Menselijk de Groeihormoon

Origineel Recombinant Somatropin Menselijk de Groeihormoon Rhgh van Angtropin 191aa

Dank voor uw goede kwaliteitsproduct en uitstekende dienst, zullen wij opnieuw terugkomen!

—— Stephanie van Frankrijk

De levering spoedig, wordt het pakket, en de tweede keer verzegeld opdracht te geven tot, zoals altijd! Opnieuw tot na een paar weken, een samenwerking op lange termijn zijn opdracht geven!

—— Belinda Raman

Angtropin en Nuptropin zijn beste rhGH 191aa die ik nooit voordien heb gebruikt, controleerde ik op Google en vond soorten van positieve overzichten verlaten op vele geschiktheid en bodybuilding forums.

—— Misser. Valerie Bradley

Ik ben online Chatten Nu

Origineel Recombinant Somatropin Menselijk de Groeihormoon Rhgh van Angtropin 191aa

Original Angtropin 191aa Recombinant Somatropin Human Growth Hormone Rhgh
Original Angtropin 191aa Recombinant Somatropin Human Growth Hormone Rhgh Original Angtropin 191aa Recombinant Somatropin Human Growth Hormone Rhgh

Grote Afbeelding :  Origineel Recombinant Somatropin Menselijk de Groeihormoon Rhgh van Angtropin 191aa

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Angtropin
Certificering: GMP, SFDA, ISO
Modelnummer: 10 iu/injectieflacon, 100 iu/box
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 doos (100 IE)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Originele doos
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 2000 vakken/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Hormoon van de Angtropin het Recombinante Menselijke Groei Andere Naam: rHGH
Specificaties: 10iu/vial, 10vial/kit, 100iu/kit Verschijning: Wit poeder
Opslag: Houd bij 2-8C
Hoog licht:

de menselijke injecties van de hormoongroei

,

menselijk de groeihormoon hgh

Origineel Authentiek Menselijk de Groeihormoon van Angtropin 191aa Somatropin rHGH

 

Sterkste rhgh overal China, de testindex van het bloedserum rond 45 is gewaarborgd, zo het met ontzagwekkende kwaliteit.

 

 

Tegenwoordig, is het de nieuwste tendens in de V.S., het UK en veel andere landen geweest, aangezien het echte veranderingen en nauwkeurigere voordelen om brengt te beëindigen - gebruikers met zijn unieke hoogste opmerkelijke kwaliteit.

 

Angtropin nu is de blauw-eyed jongen van alle consumenten, eind - gebruikers en bodybuilders.

 

Met opmerkelijke kwaliteit en reputaties, wordt Angtropin rHGH 191aa Somatropin, meer en meer populair in de internationale markt, en postions van vele oude beroemde merken stap voor stap, zoals Jintropin, Hygetropin en Riptropin enz. vervangen.

 

 

Specificaties: 10iu/vial, 10vial/kit, 100iu/kit

 

 

Verschijning - Elk flesje bevat 10iu van Angtropin in de vorm van wit poeder. De macht kan gestold kijken of in kleine deeltjes, die voor de groeihormoon normaal is.

 

 

Dosering - bij behandeling wordt die wordt de gebruikt gebaseerd die voor. De dagelijkse dosering varieert tussen 0.005mg per kilo lichaamsgewicht aan 0.06mg per kilo lichaamsgewicht. Het heeft om met lagere dosering geadviseerd te beginnen en geleidelijk aan het te verhogen tot vereiste doeldosering. Gelieve te handelen volgens wat uw arts u wat betreft dosering om niet vertelt te overschrijden.

Drugreactie & Andere behandelingen - de Druginteractie kunnen tot bijwerkingen leiden of de geneeskundekracht verminderen of verhogen. Controle met uw arts dat de andere drugs u neemt zich niet in de actie van deze drug mengen. De behandelingen van andere voorwaarden zouden moeten worden besproken alvorens te gebruiken

Angtropin. Het is vooral belangrijk voor diabetici om met hun arts te controleren omdat Angtropin de vereisten van de kansinsuline kan.

 

 

Bijwerkingen - Angtropin heeft geen bijwerkingen in de meeste mensen. De meeste bijwerkingen zullen met voortdurend gebruik of door de dosis te verminderen ophouden. De gemeenschappelijke zijdegevolgen zijn pijn in verbindingen, is dit toe te schrijven aan water dat zenuwen kan duwen. Als de pijn niet ophoudt denk na verminderend de dosering, bespreking met uw arts. Gebruik niet de drug als u voor om het even welk van het bent componenten allergisch bent. Gelieve te vertellen uw arts of in een keer hebt u een andere symptomen.

Voorzorgsmaatregel - houd een verslag van dosissen bij. Als u insuline of een andere diabeticus diabetes of gebruikend bent, zou de suiker die geneeskunde vermindert u uw bloedglucose dicht moeten controleren omdat het de groeihormoon uw lichaamsreactie op insuline kan veranderen.

 

 

Opslag - houd bij 2-8C. Bevries niet. Angtropin is zeer stabiel en kan voor een maand in normale kamertemperatuur blijven. Maar het wordt nog geadviseerd om waar mogelijk en altijd te koelen van direct licht wegblijven. Na verdunning moet het worden gekoeld. In het geval van steriel water moet het binnen 72 uren worden gebruikt. Als kunt u verdund met bacteriostatisch water u zelfs daarna 10 dagen of meer gebruiken.

 

Contactgegevens
HongKong Amgen Biopharm CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Johnny Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)