Thuis ProductenRecombinant Menselijk de Groeihormoon

Het authentieke Recombinante Menselijke de Groeihormoon van Nuptropin voor injectie, hgh verliest Gewicht

Dank voor uw goede kwaliteitsproduct en uitstekende dienst, zullen wij opnieuw terugkomen!

—— Stephanie van Frankrijk

De levering spoedig, wordt het pakket, en de tweede keer verzegeld opdracht te geven tot, zoals altijd! Opnieuw tot na een paar weken, een samenwerking op lange termijn zijn opdracht geven!

—— Belinda Raman

Angtropin en Nuptropin zijn beste rhGH 191aa die ik nooit voordien heb gebruikt, controleerde ik op Google en vond soorten van positieve overzichten verlaten op vele geschiktheid en bodybuilding forums.

—— Misser. Valerie Bradley

Ik ben online Chatten Nu

Het authentieke Recombinante Menselijke de Groeihormoon van Nuptropin voor injectie, hgh verliest Gewicht

Authentic Nuptropin Recombinant Human Growth Hormone for injection , hgh Lose Weight
Authentic Nuptropin Recombinant Human Growth Hormone for injection , hgh Lose Weight Authentic Nuptropin Recombinant Human Growth Hormone for injection , hgh Lose Weight

Grote Afbeelding :  Het authentieke Recombinante Menselijke de Groeihormoon van Nuptropin voor injectie, hgh verliest Gewicht

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Nuptropin
Certificering: GMP & ISO9001:2000 & SFDA
Modelnummer: 12iu/vial, 10vial/kit, 120iu/kit
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 doos (120iu)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Originele doos
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 2000 vakken/maand
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

recombinant hormoon

,

menselijk de groeihormoon hgh

Nuptropin/Recombinant Menselijk die de Groeihormoon voor diverse behandelingen wordt gebruikt

 

Nuptropin kan voor diverse behandelingen worden gebruikt.

 

Nuptropin wordt ook genoemd opnieuw gecombineerd Menselijk de Groeihormoon, of rhGH. Het is een hormoon dat van de slijmachtige klier wordt afgescheiden. Het bevordert de menselijke groei en celreproductie en regeneratie.

Aangezien u veroudert, produceert uw lichaam natuurlijk minder HGH. U groeit niet meer, zodat moet u niet meer zo vele nieuwe cellen periodiek produceren. Het verlies van HGH is ook wat u leeftijd maakt. HGH beïnvloedt direct de groei en de ontwikkeling van cellen, beenderen, kraakbeen, spieren, huid, bloedvat, zenuwen, lever en nieren. Alle lichamelijke die functies door HGH worden geregeerd zijn de gebieden die beginnen te lijden aangezien u veroudert. Aangezien HGH-de niveaus dalen, verzacht uw huidtoon, verschijnen de rimpels, en de huid vermindert…

 

 

Aanwijzingen

 

Het kan in gevallen van gebrek aan natuurlijk de groeihormoon in kinderen en volwassenen worden gebruikt. Het kan ook in gevallen worden gebruikt wanneer de normale niveaus van de groeihormoon worden veroorzaakt maar boven normale niveaus zijn wenselijk. In kinderen kan het worden gebruikt wanneer het gebrek aan natuurlijk de groeihormoon wordt veroorzaakt, daarom kunnen de gestalteproblemen voorkomen zodat kan Nuptorpin als hulp worden gegeven om de kindgroei te verhogen. In volwassenen kan het in gevallen worden gebruikt waarin het natuurlijke de groeihormoon is gedaald. Het kan spiermassa verhogen, lichaamsvet verminderen en de huid elastically verbeteren en rimpels verminderen. Andere behandelingen waarin Nuptropin kan worden gebruikt zijn het syndroom van de Keerder, orgaanoverplantingen, brandwonden en trauma's.

 

Verschijning - Elk flesje bevat 12iu van Nuptropin in de vorm van wit poeder. De macht kan gestold kijken of in kleine deeltjes, die voor de groeihormoon normaal is.

 

Dosering - bij behandeling wordt die worden de gebruikt gebaseerd die voor. De dagelijkse dosering varieert tussen 0.005mg per kilo lichaamsgewicht aan 0.06mg per kilo lichaamsgewicht. Het heeft om met lagere dosering geadviseerd te beginnen en geleidelijk aan het te verhogen tot vereiste doeldosering. Gelieve te handelen volgens wat uw arts u wat betreft dosering om niet vertelt te overschrijden.

 

Drugreactie & Andere behandelingen - de Druginteractie kunnen tot bijwerkingen leiden of de geneeskundekracht verminderen of verhogen. Controle met uw arts dat de andere drugs u neemt zich niet in de actie van deze drug mengen. De behandelingen van andere voorwaarden zouden moeten worden besproken alvorens Nuptropin te gebruiken. Het is vooral belangrijk voor diabetici om met hun arts te controleren omdat Nuptropin de vereisten van de kansinsuline kan.

 

Bijwerkingen - Nuptropin heeft geen bijwerkingen in de meeste mensen. De meeste bijwerkingen zullen met voortdurend gebruik of door de dosis te verminderen ophouden. De gemeenschappelijke zijdegevolgen zijn pijn in verbindingen, is dit toe te schrijven aan water dat zenuwen kan duwen. Als de pijn niet ophoudt denk na verminderend de dosering, bespreking met uw arts. Gebruik niet de drug als u voor om het even welk van het bent componenten allergisch bent. Gelieve te vertellen uw arts of in een keer hebt u een andere symptomen.

 

Voorzorgsmaatregel - houd een verslag van dosissen bij. Als u insuline of een andere diabeticus diabetes of gebruikend bent, zou de suiker die geneeskunde verminderen u uw bloedglucose dicht moeten controleren omdat het de groeihormoon uw lichaamsreactie op insuline kan veranderen.

 

Opslag - houd bij 2-8C. Bevries niet. Nuptropin is zeer stabiel en kan voor een maand in normale kamertemperatuur blijven. Maar het wordt nog geadviseerd om waar mogelijk en altijd te koelen van direct licht wegblijven. Na verdunning moet het worden gekoeld. In het geval van steriel water moet het binnen 72 uren worden gebruikt. Als kunt u verdund met bacteriostatisch water u zelfs daarna 10 dagen of meer gebruiken.

Contactgegevens
HongKong Amgen Biopharm CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Johnny Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)